? ??????????????Live, Love, Laugh? ????? ?????? ???Rating: 4.5 (6 Ratings)??45 Grabs Today. 10790 Total Gr
abs. ??????Get the Code?? ?? ???????????????????????????Bass Drop? ????? ?????? ???Rating: 4.7 (34 Ratings)??44 Grabs Today. 4515 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ?????Subtle F BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, May 27, 2009

perubahan diri saya

salam.hari tu saya berbual ngan awanis,kawan baik saya kat usm.saya kata saya dulu pemalu dan pendiam.tapi awanis tak percaya.saya sendiri pon tak percaya.tapi memang itulah hakikatnya. Terima kasih pada kengkawan kat usm yg selalu push jadi leader.sekarang jadi berani.dulu kat sekolah org tak kenal pon.org kenal saya pon sbb saya baik ngn org y famous
(pen ketua murid n atlet sekolah).in fact ade batch sendiri ingt saya form 4 baru padahal duk sekolah tu dr form 1 lagi.kat sekolah pon org gelar bdk pompuan al-ahzan yg paling senyap skali.iye ke?haha.rasa pon tak caya.sekrg memang peramah sungguh.tapi rasenye dgn awanis je kot.hehe.jangan marah awanis

1 comments:

a'ishah said...

pemalu? pendiam? arg! tidak!!!
kerana inilah insan yang suka membuli adik-adik sejak kecil
sejak aku dilahirkan
haha
tetapi inilah juga insan yang adik-adiknya suka kikis duit dia
sebab dia baik dan pemurah
dan penyayang
haha
love kamu